NIEUW! KNEESTER Kniebeschermers

Gepubliceerd op 4 juli 2017 om 08:41

Een bekend probleem, u moet een langere tijd op uw knieën werken en krijgt door de hardere ondergrond en de onnatuurlijke houding last van uw knieën en rug.

Een van de oplossingen ligt al snel voor de hand, u gebruikt de standaard kniebeschermers. Verkeerd! Deze standaard kniebeschermers beschermen alleen de knieën, en niet uw rug. Daar is vanaf heden een oplossing voor! De KNEESTER Kniebeschermers. Deze beschermen niet alleen uw knieën, maar kunnen u ook in een ''zit-houding'' zetten wanneer u rechtop zit, wat een stuk comfortabeler werkt en ook ARBO technisch veel beter is. 

Bevestigen is eenvoudig, u stapt op de juiste manier door de KNEESTER Kniebeschermers en zet de elastische banden goed om uw been heen zodat deze niet wegzakken bij het lopen. De kniebeschermers zitten op de juiste hoogte door middel van de universele pasvorm voor uw knieën, de bewegingen van uw knieën worden automatisch gevolgd. 

De mogelijkheid tot de ''zit-houding'' is niet alleen prettig en comfortabel werken, maar dit is ook goed voor uw lichaam omdat u uw lichaam makkelijker kunt ontlasten op de momenten dat u hier behoefte aan heeft. ARBO technisch gezien is het de oplossing voor verschillende rugproblemen.  

De KNEESTER Kniebeschermers zijn waterbestendig en eenvoudig schoon te maken. Het monteren van deze kniebeschermers is een fluitje van een cent, binnen een mum van tijd bent u al aan het werk. 

Bekijk de introductiefilm hier

Klik hier om naar de productpagina te gaan


«   »