Applicatie Alvernis

Wij hebben een geheel eigen mobiele applicatie die beschikbaar is voor Apple en Android devices, deze is gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store.

In deze applicatie heeft u toegang tot ons gehele assortiment, met artikelinformatie en afbeelding. Swipe eenvoudig door de verschillende artikelgroepen heen of maak gebruik van de zoekfunctie of barcodescanner bovenin het scherm. 

Voor onze handelaren hebben wij nog meer extra's te bieden, namelijk toegang tot alle bijbehorende prijzen van de producten en de rechten via de applicatie bestellingen te plaatsen. Artikelinformatie bekijken en bestellingen plaatsen was nog nooit zo eenvoudig!

Bekijkt u deze pagina via uw mobiele telefoon of tablet? Klik dan hier om de applicatie te downloaden. 

Heeft u een klantnummer bij ons en bent u al een geregistreerde klant?

Meld u dan aan en blijf in het vervolg ingelogd wanneer u de applicatie gebruikt, u profiteert dan van de voordelen van het bekijken van prijzen en het plaatsen van bestellingen.

Heeft u geen klantnummer en bent u geen geregistreerde klant?

Klik dan wanneer u de applicatie gedownload heeft na het opstarten van de applicatie op ''Verder zonder aanmelding'', het aanmaken van een account heeft dan geen toevoeging. U heeft dan wel de mogelijkheid ons complete assortiment te bekijken en gebruik te maken van de zoekfunctie en barcodescanner. 

PDF
Handleiding applicatie