Impressie 

Pand

Alvernis is een groothandel in afbouwgereedschappen die speciaal gericht is op business to business. 

Wij leveren door heel Nederland, België en Luxemburg. 

Er zal altijd vraag blijven naar gereedschappen die niet overal te koop zijn maar alleen bij een specialistische groothandel. Natuurlijk zal men ook altijd blijven zoeken naar gepast gereedschap.

Mocht dit niet in onze catalogus staan, kunt u altijd contact opnemen en bel; 0546-454438.

Showroom 

Om u een beeld te geven van ons uitgebreid assortiment hebben wij een winkelstelling opgebouwd in onze presentatieruimte. In deze presentatieruimte hebben wij het DOORDAGT gereedschap gepresenteerd.

Magazijn 

Elk artikel in ons magazijn heeft een aparte locatie, zodat deze eenvoudig terug te vinden is. Elke order die in het systeem gezet wordt, wordt op locatie gesorteerd en geprint. Hierdoor hebben wij uw bestelling in een mum van tijd klaar liggen.

Nachtruimte

Wij zijn graag flexibel richting onze klanten. Vandaar dat wij bij de bouw van dit pand gekozen hebben voor een nachtruimte, een zgn. nachtkluis. Zo kunt u ook buiten openingstijden uw bestelling ophalen door middel van het invoeren van een code. Deze zal u dan eenmalig worden toegezonden via een SMS bericht.

De producten hoeven hierdoor dus nooit meer te laat aankomen bij uw klant. 

 

Transporteur

Al jaren werken wij samen met Tielbeke transport als onze vaste transporteur. Bestellingen die voor 12.00 uur bij ons binnen zijn, worden op verzoek nog dezelfde dag verzonden. Deze zullen dan binnen 24 uur aangeboden worden op plaats van bestemming.

Onze klanten kunnen gebruik maken van Track&Trace, wanneer een zending in levering is ontvangt de klant indien gewenst een mail en/of SMS om de zending te volgen.